Fascia Release Workshop 24 februari

Fascia Release Workshop 24 februari

Terug naar agenda
Kaart wordt geladen...
Datum/Tijd
24 februari 2019
11:00 - 13:00

Op zondag 24 februari 2019 geeft Linda de Wolf in de Full Circle Studio een workshop Fascia Release.

Fascia, bindweefsel bevindt zich overal in ons lichaam: vlak onder de huid, in, om en tussen ons spierweefsel, het omsluit en scheidt onze organen van elkaar etc.
Bindweefsel verbindt alles met alles in ons lijf, het zorgt voor samenhang in ons lijf, slaat energie op, vormt littekenweefsel èn maakt beweging mogelijk: onze spieren bestaan voor 50% uit fascia.

Fascia Release WorkshopWanneer we lang in één en dezelfde houding blijven, veel herhalende bewegingen maken of bv stress ervaren raken de onderlinge lagen bindweefsel aan elkaar geplakt, waardoor stramheid en pijn de kop opsteken.

Om beweging mogelijk te houden is het belangrijk dat fascia soepel en gehydrateerd blijft.

Met zachte rollers en balletjes zijn verkleefde lagen weer vlot soepel te krijgen, het effect is minder pijn en stijfheid.

Linda de Wolf is een voormalig danseres & actrice en sinds 2002 werkzaam als Pilates instructeur (mat & reformeer – Polestar, BASI, STOTT) en personal trainer. Linda is gespecialiseerd in soepel en pijnvrij bewegen door de werking van het fascia en het autonome zenuwstelsel te combineren met Pilates en natuurlijk bewegen.

Kosten € 37,50

Selfcare as healthcare!

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.