Open dag 16 september

Open dag 16 september

Terug naar agenda
Kaart wordt geladen...
Datum/Tijd
16 september 2018
9:00 - 17:00

De Full Circle Studio organiseert op zondag  16 september 2018 een open dag .

Tijdens deze open dag zijn er verschillende  laagdrempelige workshops die gratis te volgen zijn. Wij geven workshops in Pilates, GYROKINESIS®, Hatha yoga, Vinyassa yoga en Mindfulness. Het is  mogelijk om aan meerdere workshops deel te nemen.

Tijdens deze dag zijn de instructeurs Jeffrey Ross en Aleida van Poelgeest aanwezig voor een vrijblijvend gesprek om te kijken welke lessen het meest geschikt zijn voor u.

Ook bestaat de mogelijkheid van privé-lessen op de Pilates en GYROTONIC® apparaten, een ideale mogelijkheid als u een blessure heeft.

De Full Circle Studio onderscheid zich door te werken met kleine groepen mensen. Het aantal deelnemers aan een groepsles in de Full Circle Studio houden we bewust laag. Deze manier van lesgeven maakt het mogelijk dat de instructeurs iedere deelnemer persoonlijke aandacht kan geven waar nodig is.

Als u  nieuwsgierig bent loop dan binnen in de studio, de dagindeling is vanaf half augustus te zien op onze website zodat u ook gericht een workshop kunt volgen.

We hopen u te  ontmoeten zondag 16 september 2018

Jeffrey Ross

Aleida van Poelgeest