Zijnsoriëntatie lessen – donderdagavond

Zijnsoriëntatie lessen – donderdagavond

Terug naar agenda
Kaart wordt geladen...
Datum/Tijd
26 april 2018
21:00 - 22:00

Zijnsoriëntatie

Regelmatig mediteren is noodzakelijk om niet onbewust overgeleverd te zijn aan de gewoontepatronen van je geest. Je geest is altijd verzeild in gedachten, gevoelens en emoties. Hierdoor kun je regelmatig onrust ervaren onderhuids. Je bent nooit helemaal tevreden, het moet altijd beter of anders, oftewel, je bent niet thuis bij jezelf, je rust niet in hoe het is.

Als je mediteert daarentegen ontspan je diep, je energieën gaan stromen, je levenslust wordt wakker en je ontdekt dat je inherent blij bent. Zelfs als je stilstaat bij minder prettige gevoelens merk je op dat dieper contact met jezelf, ik noem dat thuiskomen, een geluksgevoel in jou wakker maakt. Zo sta je bewuster en meer gegrond in het leven en je kunt vanuit deze verbinding met jezelf je keuzes gaan maken.

Zijnsmeditatie is de basis beoefening van Zijnsoriëntatie ontwikkeld aan de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht.

Juliette Bonarius

Ik ben Zijnsgeorienteerd Leraar, gedurende 6 jaar opgeleid aan de School voor Zijnsoriëntatie te Utrecht. Ik heb een coachpraktijk in de Jordaan in Amsterdam en in Uden (Brabant). Ik coach mensen, die verlangen naar een waarachtig, levenslustig en gelukkig leven. Als je contact maakt met Zijn, de grond-dimensie van het bestaan kom je in contact met je inspiratie, je kracht en je levenslust. Als je van daaruit je keuzes kunt gaan maken en je leven leidt ben je eengelukkigmens!

Data:

Donderdagavond:

  • 1 februari
  • 15 februari
  • 1 maart
  • 15 maart
  • 29 maart
  • 12 april
  • 26 april

Aanmelden

Meld je aan voor deze Zijnsoriëntatie-lessen op donderdagavond.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.