Catherine Keene

Catherine is in het voorjaar van 2017 met haar echtgenoot verhuist naar Nederland. Ze studeerde geschiedenis aan de universiteit van NY. In 2014 nodigde haar moeder Catherine uit om deel te nemen aan een Pilates klas, en dat was liefde op het eerste gezicht.

In een andere studio ontmoete ze een BASI instructeur en ontdekte dat de techniek en beeldtaal haar erg  aansprak. Enthousiast schreef ze zich in voor een uitgebreide BASI training in Californië. Als ze haar examen afgelegd is ze inmiddels 8 maanden zwanger, de snelle en ongecompliceerde bevalling van haar dochter dankt ze aan Pilates.

Certificaten:  BASI pilates , Pilates for injuries and pathologies ( Samantha Wood) Pilates through pregnancy and beyond.

Catherine moved to the Netherlands with her husband in the spring of 2017. She studied history at the University of NY. In 2014, her mother invited Catherine to participate in a Pilates class, and that was love at first sight. In another studio she met a BASI instructor and discovered that the technique and visual language appealed to her very much. Enthusiastically, she enrolled in an extensive BASI training in California.

When she passed her exam she is now 8 months pregnant, the fast and uncomplicated birth of her daughter thanks to Pilates.

Certificates: BASI pilates, Pilates for injuries and pathologies (Samantha Wood) Pilates through pregnancy and beyond.