De Studio

De Full Circle Studio is gevestigd in het hart van de Jordaan in het centrum van Amsterdam. Terwijl buiten het leven van alle dag doorraast, lukt het ons een gemoedelijke sfeer te creëren waarin aandacht voor jouw lichaam onze topprioriteit is.

de Full Circle Studio

Groepslessen

Pilates is populair in Amsterdam. Vooral bij sportscholen zie je vaak een groot aantal deelnemers aan een Pilates les. Bij de Full Circle Studio kiezen we er heel bewust voor het aantal deelnemers aan een groep laag te houden, dat wil zeggen bij ons zijn er maximaal acht deelnemers per groepsles. Dit geldt ook voor de Gyrokinesis® groepslessen. Deze manier van lesgeven maakt het mogelijk dat onze instructeurs iedere deelnemer de persoonlijke aandacht kunnen geven die nodig is.

Introductie

In de Full Circle Studio bieden we een aantal keer per jaar een serie introductie cursus van 6 weken  aan. Deze serie introductie cursussen zijn zeer aan te bevelen om de basistechnieken van Pilates of van GYROKINESIS® beter te begrijpen en toe te passen. Dit zorgt voor een solide ondergrond, waardoor je met vertrouwen in je lichaam een groepsles kan volgen.

Email ons voor meer informatie en aanmelden >>

De Full Circle Studio Introductie
Full Circle Studio Personal training

Personal training

In de Full Circle Studio bieden wij ook personal trainingen aan voor Gyrotonic® en Pilates. Beide methodes zijn geschikt voor specifieke lichamelijke klachten of revalidatie na een blessure. Een personal training is zeer geschikt als je ergens gericht voor wil trainen of een doel  bereiken.

Voor meer informatie over welke methode voor jou het meest geschikt is, neem dan contact op >>

Workshop

De Full Circle Studio organiseert regelmatig workshops. Deze kunnen zijn voor Gyrokinesis®, Pilates en Fascia release.

Ben je geïnteresseerd, vul dan het contact formulier in >>

Kleding

Voor Pilates en Gyrokinesis® is het aan te raden om comfortabele kleding te dragen waarin je je makkelijk beweegt. Zowel bij Pilates en Gyrokinesis® is geen schoeisel nodig .

Onze studio is ook te huur voor mensen die niet verbonden zijn aan de Full Circle Studio. Hierbij kun je gebruik maken van de aanwezige materialen. De studio heeft een oppervlakte van 32 vierkante meter.
Ook onze studio met de gespecialiseerde apparaten is te huur voor gecertificeerde trainers .

De huur van de ruimte of apparaat is € 22,50 per uur, en € 55,- per dagdeel excl. btw . Voor meer informatie kun je contact opnemen met move@fullcirclestudio.nl