Docenten info

Alle instructeurs zijn gekwalificeerd en hebben met goed resultaat alle opleidingen gevolgd.

Ze gaan regelmatig naar bijscholing om op de hoogte te blijven van de allerlaatste technieken.

Klik hier als u vragen heeft of u advies wilt over welke behandeling of trainer het beste bij uw klachten past,

Aleida van Poelgeest

Aleida verdiept zich sinds 1996 in verschillende vormen van beweging zoals fitness, aerobic en pilates. In 2008 specialiseerde ze zich daarnaast in de GYROTONIC®Method, een manier van trainen die is afgestemd op wat uw lichaam nodig heeft, rekening houdend met vrijheid en snelheid van de beweging. Spierkracht wordt opgebouwd, lenigheid bevorderd en coördinatie stimuleerd.  De GYROTONIC®Method benadrukt het articuleren van de gewrichten om zodoende een balans te vinden tussen het versterken van het lichaam en het creëren van ruimte in het lichaam.

Ze studeerde bij Hilary Cartwright en Juliu Horvath. Ze verdiepte zich onder andere in GYROTONIC® voor het bekken en de onderrug, heup- en schouderklachten, scoliose en GYROTONIC® als ondersteuning bij osteopatische behandelingen.

Sammie Hermans

GYROKINESIS®, maakte voor mij  de connectie tussen het dagelijks leven, training en choreografie.

In 2010 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met GYROKINESIS®, maar het was in 2014 dat ik begonnen ben met het intensief trainen in GYROTONIC® & GYROKINESIS®. Ik begon de reeks trainingen met een lichte blessure, waar ik dankzij de methode al snel van af was. Maar ik kon niet meer stoppen met de trainingen, voor mij was het zo’n goede aanvulling op mijn dans. Het maakte de connectie tussen het dagelijks leven, training en choreografie.

Vanaf mijn 4de train ik ballet, in 2015 behaalde ik mijn HBO diploma "Bachelor in Dance" aan de Codarts dans acedemie. Mijn GYROKINESIS® en GYROTONIC® opleiding heb ik in Munstertal en Rome gedaan.

Jeannine Valeriano

Voel je vrij met GYROKINESIS®

Met GYROKINESIS® ontwikkel je fysieke en mentale souplesse, kracht en raak je gecentreerd. Voor mij als mens, performer, zangeres en schrijver zijn dit belangrijke kwaliteiten. 

Je vergroot je lichaamsbewustzijn dankzij dit door Juliu Horvath ontwikkelde oefenprogramma. Door de connectie met je lichaam en je adem te versterken, spreekt het lichaam in alles wat je doet en krijg je vrijheid in je creativiteit. Ook tijdens mijn dagelijks leven ervaar ik de heilzame werking van deze methode en dat is iets wat ik van alle leerlingen terugkrijg.

Carlo Camagni

Na zijn bachelor en master nucleaire en energietechniek (2012) begon Carlo zijn dansstudie aan Dansacademie Codarts Rotterdam, waar hij in 2015 afstudeerde. Na zijn opleiding danste hij bij verschillende gezelschappen en projecten voor groepen als Introdans, ICK Amsterdam, Korzo Theater, Vloeistof, Dansnest, Plan-d en nog veel meer. Carlo is nu een freelance danser gevestigd in Nederland.

Reina Trifunovic

Haar leven lang is Reina al bezig met bewegen op haar 7-de  begon Reina al met dansen,  door haar ervaring als professionele danser streeft Reina naar de optimale houdingen, ademhaling en perfectie in beweging voor haar cursisten.

Geboren en getogen in Nederland, begon Reina op 7-jarige leeftijd met dansen. Ze begon haar professionele opleiding bij de Nationale Balletacademie in Amsterdam, Nederland. Na 10 jaar verhuisde ze naar NYC om haar opleiding voort te zetten en studeerde in 2017 af aan de Juilliard School. Tijdens de jaren in New York City leerde ze van Jane Kosminsky in Alexandertechniek en van Irene Dowd over geavanceerde anatomie.

Yukie Spruijt

Yukie Spruijt (Willemstad, Curaçao) begon haar dans training bij De Nationale Ballet Academie in Amsterdam. Haar interesse ging uit naar Moderne Dans en besloot ze naar New York City te verhuizen om twee semesters te dansen bij The Martha Graham School of Contemporary Dance. Haar liefde voor New York City en dans liet haar blijven en ze heeft bij The Ailey School het Certificate Program van drie jaar afgerond.

Yukie heeft gedanst bij Awaken Dance Theater onder artistieke leiding van Rebekka Nodhturft en The Von Howard Project onder artistieke leiding van Christian von Howard. In 2015 ontving ze haar Certificate of Honors van The Ailey School Certificate Program.