Docenten

Alle instructeurs zijn gekwalificeerd en hebben met goed resultaat alle opleidingen gevolgd.

Ze gaan regelmatig naar bijscholing om op de hoogte te blijven van de allerlaatste technieken.

Klik hier als u vragen heeft of u advies wilt over welke behandeling of trainer het beste bij uw klachten past,

Aleida van Poelgeest

Aleida verdiept zich sinds 1996 in verschillende vormen van beweging zoals fitness, aerobic en pilates. In 2008 specialiseerde ze zich daarnaast in de GYROTONIC®Method, een manier van trainen die is afgestemd op wat uw lichaam nodig heeft, rekening houdend met vrijheid en snelheid van de beweging. Spierkracht wordt opgebouwd, lenigheid bevorderd en coördinatie stimuleerd.  De GYROTONIC®Method benadrukt het articuleren van de gewrichten om zodoende een balans te vinden tussen het versterken van het lichaam en het creëren van ruimte in het lichaam.

Ze studeerde bij Hilary Cartwright en Juliu Horvath. Ze verdiepte zich onder andere in GYROTONIC® voor het bekken en de onderrug, heup- en schouderklachten, scoliose en GYROTONIC® als ondersteuning bij osteopatische behandelingen.

Sammie Hermans

De GYROTONIC® en GYROKINESIS® methodes maken voor Sammie de connectie tussen het dagelijks leven en training.

In 2010 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met GYROKINESIS®, maar het was in 2014 dat ik begonnen ben met het intensief trainen in de GYROTONIC® & GYROKINESIS® methodes en in 2017 dat ik begon met de lerarenopleidingen.

Carlo Camagni

Na zijn bachelor en master nucleaire en energietechniek (2012) begon Carlo zijn dansstudie aan Dansacademie Codarts Rotterdam, waar hij in 2015 afstudeerde. Na zijn opleiding danste hij bij verschillende gezelschappen en projecten voor groepen als Introdans, ICK Amsterdam, Korzo Theater, Vloeistof, Dansnest, Plan-d en nog veel meer. Carlo is nu een freelance danser gevestigd in Nederland.