Docenten_Info

Deze pagina is in de maak, binnenkort kunt u hier de cv's van alle trainers vinden.

Aleida van Poelgeest

Aleida verdiept zich sinds 1996 in verschillende vormen van beweging zoals fitness, aerobic en pilates. In 2008 specialiseerde ze zich daarnaast in de GYROTONIC®Method, een manier van trainen die is afgestemd op wat uw lichaam nodig heeft, rekening houdend met vrijheid en snelheid van de beweging. Spierkracht wordt opgebouwd, lenigheid bevorderd en coördinatie stimuleerd.  De GYROTONIC®Method benadrukt het articuleren van de gewrichten om zodoende een balans te vinden tussen het versterken van het lichaam en het creëren van ruimte in het lichaam.

Ze studeerde bij Hilary Cartwright en Juliu Horvath. Ze verdiepte zich onder andere in GYROTONIC® voor het bekken en de onderrug, heup- en schouderklachten, scoliose en GYROTONIC® als ondersteuning bij osteopatische behandelingen.

Sammie Hermans

GYROKINESIS®, maakte voor mij  de connectie tussen het dagelijks leven, training en choreografie.

In 2010 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met GYROKINESIS®, maar het was in 2014 dat ik begonnen ben met het intensief trainen in GYROTONIC® & GYROKINESIS®. Ik begon de reeks trainingen met een lichte blessure, waar ik dankzij de methode al snel van af was. Maar ik kon niet meer stoppen met de trainingen, voor mij was het zo’n goede aanvulling op mijn dans. Het maakte de connectie tussen het dagelijks leven, training en choreografie.

Vanaf mijn 4de train ik ballet, in 2015 behaalde ik mijn HBO diploma "Bachelor in Dance" aan de Codarts dans acedemie. Mijn GYROKINESIS® en GYROTONIC® opleiding heb ik in Munstertal en Rome gedaan.