GYROTONIC®  Pully Tower

GYROTONIC® doe je op de Pulley tower. Dat is een houten, handgemaakt toestel met katrollen en gewichten.

Onder persoonlijke begeleiding van een gecertificeerde trainer wordt je getraind op dat apparaat die speciaal voor GYROTONIC® is ontwikkeld. Het is een functionele trainingsmethode, geheel gericht op hoe het lichaam werkt. We stellen het toestel helemaal op jouw lichaam in, zodat we je heel gerichte oefeningen kunnen laten uitvoeren.

Alle oefeningen werken vanuit de basis, het bekken. Door middel van spiraal- en cirkelvormige bewegingen train je spieren, stimuleer je zenuwbanen, bindweefsel en organen, open je gewrichten en versterk je pezen.

De Pulley tower vergroot je mogelijkheden, waardoor je spieren en gewrichten kunt bewegen die anders ‘vast’ blijven zitten. Dat is ideaal bij schouders- en nekklachten en rugproblemen die het gevolg zijn van een verkeerde houding en /of stress. Maar ook voor herstel van (sport) blessures zetten we de Pulley tower in.

Waarom GYROTONIC® met de Pulley Tower

Om soepel te blijven of weer te worden.

  • Werk vanuit je bekkenbodem en wervelkolom
  • Belast je lichaam op een veilige manier
  • Verleng en versterk je spieren
  • Gebruik de ademhaling en zenuwbanen
  • Vergroot je coördinatie
  • Leer natuurlijk en functioneel bewegen
  • Maak ruimte in je gewrichten
  • Zeer geschikt voor lichamelijke klachten

Op welke dag en hoe laat je komt trainen op de Gyrotonic Pully Tower – de keuze is aan jou. Ook bepaal je of je alleen komt voor een personal training of met iemand anders voor een duo-training. Kortom, aarzel niet om een trainingsafspraak te maken, voor een doordeweekse dag of in het weekeinde, tussen 07.30 en 22.00 uur.

De GYROTONIC methode wordt wereldwijd gebruikt door mensen van alle leeftijden, voor therapeutische, algemene of voor sportspecifieke doeleinden.

Kosten personal training

Losse privétraining € 70
5-urenkaart   € 305  (3 maanden geldig)
10-urenkaart € 575 (4 maanden geldig)

Bekijk het volledige tarievenoverzicht (inclusief ‘duet-lessen’)

Groepslessen:  GYROKINESIS®