Myofascial Energetic Release Massage

Myofascial Energetic Release (MER) is een integrale, holistische, diepe vorm van lichaamswerk. Het bezit het vermogen om acute en chronische fysieke pijn te verlichten en tegelijkertijd somatische uitingen van emotionele en mentale pijn te behandelen door middel van diepe bindweefselmassages.

MER nodigt de ontvanger uit om proactief deel te nemen en aanspraak te maken op zijn eigen aangeboren genezende kracht.
Het helpt bij het vrijgeven van bevroren energie in het lichaam en om de tensegriteit van diepe en zachte bindweefsels opnieuw in evenwicht brengen door middel van aanraking, manipulatie van de gewrichten, geassisteerde rekoefeningen en een bewuste ademhaling.

MER is een diepe vorm van een bindweefsel/deep tissue massage, waarin je wordt uitgenodigd actief deel te nemen.

Andrea

Met een muzikale achtergrond als basis benaderde hij in 2020 een nieuw pad, als eerste met de GYROKINESIS® bewegingsmethode en later met deze unieke vorm van lichaamswerk, MER.

Het lichaam ervaren als een zelfregulerend systeem en het leren aanspreken van de oerwijsheid van het lijf inspireerde hem om dieper in de MER-methode te duiken. Mensen begeleiden bij het ontwikkelen van een beter lichaamsbewustzijn en een intiemere relatie met henzelf, is voor Andrea een voorrecht. En om de van daaruit voortvloeiende transformatie te observeren is een van de redenen waarom hij zo enthousiast is geworden over deze methode. In 2022 is Andrea ook begonnen met het volgen van de GYROTONIC® educatie, het combineren van MER en GYROTONIC® sessies, leidt er toe dat hij voor elke klant een pad op maat kan creëren.

Een massage boeken?

MER Massage

1 Aspraak €120,-

3 Afspraken €330,-
(8 weken geldig)

Duur van de massage:
1u 45min