Pilates level 1 & 2 door Wiwit Juwita

Pilates level 1 & 2 door Wiwit Juwita

Nieuwe les: Woensdag 19.00 – 20.00 Pilates mat level 1 & 2 door Wiwit Juwita

Wiwit Juwita

Door jarenlang turnen op jonge leeftijd, heb ik een erg holle onderrug gekregen, daar heb ik als volwassene lang last van gehad. Bewegen is voor mij altijd belangrijk geweest, zoals rennen, zwemmen en yoga. Maar met Pilates heb ik structureel mijn lichaam en mijn houding verbeterd. ik gecertificeerd voor Pilates Mat en Equipment bij Smartbody Amsterdam. Dat ik als Pilates instructeur nu anderen kan helpen bij het versterken van hun lichaam en verbeteren van hun houding, geeft mij enorm veel energie.

Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk aandacht te besteden aan de details van oefeningen. Ik wil niet dat men alleen maar beweegt om het bewegen zelf, maar dat men precies met het eigen lichaam werkt, zodat bewegingen functioneel zijn. Oefeningen worden langzaam opgebouwd, en er wordt stilgestaan bij verschillende aandachtspunten, zodat je leert precies, veilig en effectief te bewegen.

Voor mij is  Pilates dat het niet steeds makkelijker wordt met meer training, maar dat je juist steeds dieper kan gaan en iets nieuws kan vinden in elke oefening. Zelfs als je na jarenlange training weer terug gaat naar de basisoefeningen.

Bekijk het rooster