headerhomepage_1920x495
Slide 1
PILATES, GYROKINESIS®, GYROTONIC®

Wil je topfit zijn of van een blessure af ?

Begin vandaag en geniet al snel van resultaat!
Professionele trainers - Persoonlijke support - Kleine groepen

Personal training & Duo/Trio lessen

GYROTONIC® een methode met speciale machines om gericht te trainen

Met GYROTONIC® methode train je je hele lijf door energiebanen te openen, het zenuwstelsel te stimuleren, bewegingsbereik te vergroten en de kracht en bewegingsefficiëntie te verbeteren. Bij GYROTONIC® oefeningen stroomt elke beweging in de volgende, waardoor de gewrichten op een natuurlijk manier bewegen zonder schokken of stoten.. Het zorgt voor balans, efficiëntie, kracht en flexibiliteit.

Je maakt gebruik van gespecialiseerde apparatuur, de lessen worden beoefend in groeps- of privélessen onder leiding van een gekwalificeerde GYROTONIC® Trainer. GYROTONIC® is voor elke leeftijd en voor iedereen, dansers, topsporters, mensen die gewoon fit willen zijn en voor mensen die van lichamelijke klachten af willen of die willen herstellen van een blessure.

Personal training & Groeplessen

GYROKINESIS® train je hele lijf  zonder overbelasting

De GYROKINESIS® methode is een bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert door ritmische, vloeiende bewegingssequenties. Het is een originele en unieke methode die beweging, ademhaling en mentale focus coördineert.

GYROKINESIS® wordt beoefend op een mat en stoel zonder apparatuur onder leiding van een gekwalificeerde GYROKINESIS® Trainer in groepsverband of individueel met een personal trainer. Wilt u herstellen van een blessure of heeft u lichamelijke klachten neem dan eerst contact met ons op, wij geven u dan een vrijblijvend advies.

Personal training & Groeplessen

PILATES versterk je core, in een groepsles of personal training met of zonder machine.

Of u nu wilt werken aan een blessure, een goede houding of gewoon fitter en sterker wilt worden. Full Circle Studio, bied u gekwalificeerde trainers, waardoor u verantwoord Pilates kunt trainen. Persoonlijke aandacht voor u lichaam is onze hoogste prioriteit.

Personal training & Duo/Trio lessen

Healthy Back GYROTONIC® train je hele lijf  zonder overbelasting

De Gyrokinesis-methode is een bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert door ritmische, vloeiende bewegingssequenties. Het is een originele en unieke methode die beweging, ademhaling en mentale focus coördineert.

De Gyrokinesis-methode wordt beoefend op een mat en stoel zonder apparatuur. Zonder de feedback en begeleiding van apparatuur zijn deelnemers aan een Gyrokinesis-les meer afhankelijk van hun eigen proprioceptie om bewegingssequenties te verkennen.

Tarieven

Groepslessen
PILATES / GYROKINESIS®

Losse les € 17,50

10-lessen kaart € 145,00
(3 maanden geldig)

20-lessen kaart € 245,00
Alleen voor 2x per week leden
(3 maanden geldig)

Personal training
PILATES / GYROTONIC®

Losse les € 75,00

10-lessen kaart € 645,00
(4 maanden geldig)

12-lessen kaart € 695,00
Allen 2x per week training
(2 maanden geldig)

Duet training 2 pers
PILATES / GYROTONIC®

Losse les € 57,00 p.p.

5-lessen kaart € 210 p.p.
(2 maanden geldig)

10-lessen kaart € 395  p.p.
Alleen 2x per week training
(4 maanden geldig)

Groepslessen 3 per
(Nieuw*) / GYROTONIC®

Losse les € 35

10-lessen kaart € 250,00
(3 maanden geldig)

vooral voor mensen
die geen ernstige
blessures hebben