Yukie Spruijt

Yukie Spruijt, Gyrotonic-trainer

Gezondheid is belangrijk. Ieder individu heeft persoonlijke aandacht nodig om een gezonde balans te vinden in het lichaam. Het GYROTONIC EXPANSION SYSTEM® zorgt voor een enorm verschil in je ruggengraat en algemene balans. Wat ik belangrijk vind is dat je in jezelf geloofd, we samen een doel vaststellen waar we naartoe werken in onze sessies en je hierdoor meer energie en kracht zal ontvangen.

We zijn blij om Yukie Spruijt te mogen voorstellen als nieuwe GYROTONIC® trainer bij Full Circle.

Yukie heeft een dansachtergrond en volgde haar GYROTONIC®-opleiding in New York; de bakermat van het GYROTONIC EXPANSION SYSTEM®.

Na een trainingssessie met Yukie voel je je gagarandeerd krachtig en energiek en voelt je wervelkolom weer als nieuw.

Over Yukie Spruijt

Yukie Spruijt (Willemstad, Curaçao) begon haar dans training bij De Nationale Ballet Academie in Amsterdam. Haar interesse ging uit naar Moderne Dans en besloot ze naar New York City te verhuizen om twee semesters te dansen bij The Martha Graham School of Contemporary Dance.

Haar liefde voor New York City en dans liet haar blijven en ze heeft bij The Ailey School het Certificate Program van drie jaar afgerond. Yukie heeft gedanst bij Awaken Dance Theater onder artistieke leiding van Rebekka Nodhturft en The Von Howard Project onder artistieke leiding van Christian von Howard. In 2015 ontving ze haar Certificate of Honors van The Ailey School Certificate Program.

De eerste introductie met het GYROTONIC EXPANSION SYSTEM® was in Amsterdam voor Yukie toen ze 12 jaar was. Eenmaal in New York City heeft ze dit voortgezet met Yuko Giannakis. De training die ze van haar kreeg gaf zoveel verschil in haar dans en dagelijks leven, dat ze besloot andere mensen te helpen zoals Yuko voor haar heeft gedaan. Ze is een GYROTONIC® leraar geworden tijdens haar laatste jaar dansen bij The Ailey School en is ook een GYROKINESIS® Apprentice.

Contact met Yukie