GYROTONIC®

In deze snelle hectische wereld staat het lichaam bloot aan fysieke en mentale stress. Vaak nemen we een gemakkelijke houding aan omdat ons lichaam dit nu eenmaal gewend is, maar gemakkelijk is niet altijd goed.

Wat is GYROTONIC®

In onze Full Circle Studio bieden wij zowel GYROTONIC® als GYROKINESIS® aan. Beide bewegingsmethodes zijn nog niet zo lang geleden geïntroduceerd in Nederland. Zij zijn beide gericht op het soepel houden van het lichaam.

GYROTONIC® is eind vorige eeuw ontstaan op St Thomas en geïnspireerd op verschillende disciplines van sport, waaronder Yoga,Thai-Chi en zwemmen.

Tijdens een GYROTONIC® wordt het hele lichaam wordt geactiveerd , spieren, gewrichten, pezen, bindweefsel, zenuwbanen en de ademhaling. Alles in je lichaam is in beweging.

Je voelt dat je lichaam werkt als één geheel.

“ The nature of things is to move” – Juliu Horvath

Waarom GYROTONIC®?

  • Functioneel trainingssysteem voor je hele lichaam
  • Versterk en verleng je spieren
  • Vergroot de stabiliteit in je romp
  • Krijg meer mobiliteit in je wervelkolom en gewrichten
  • Breng je lichaam in balans en voorkom blessures
  • Stimuleer je zenuwstelsel
  • Voor professionals in de sport is GYROTONIC® een snelle manier om inzicht te verwerven en prestaties te vergroten, of om terugkomende blessures te verbeteren.

Geschikt voor iedereen

De GYROTONIC® methode wordt wereldwijd gebruikt door mensen van alle leeftijden, voor therapeutische, algemene of voor sportspecifieke doeleinden.

We passen de oefeningen helemaal op jouw lichaam aan. Daarom werkt de methode ook goed als je last heb van je schouders- nek, rug problemen door verkeerde werkhouding of stress.

GYROTONIC® Pully Tower

Onder persoonlijke begeleiding van een gecertificeerde trainer word je getraind op een apparaat dat speciaal voor GYROTONIC® is ontwikkeld, de Pully-tower. Dit apparaat kan helemaal aangepast worden aan je lichaam en behoefte. Hiervoor  maak je een afspraak op een tijdstip dat voor jou het meest geschikt is.

Je hebt de keuze uit personal training of duotraining. De Pulley tower vergroot je mogelijkheden… Lees meer

GYROKINESIS®

Onder begeleiding van een gecertificeerde trainer wordt in een kleine groep een les gegeven. De les begint op een kruk en eindigt op de mat. Je hele lichaam wordt geactiveerd tijdens GYROKINESIS® les, spieren , gewrichten, pezen, zenuwbanen en je ademhaling. Het centrum van de beweging ligt bij het bekken en de wervelkolom… lees meer

Meer weten?

The Guardian legt de methode helder uit: All you need to know about…GYROTONIC®

OP GYROTONIC.com lees je meer over de achtergrond van de methode.

In de Full Circle Studio in de Jordaan ,Amsterdam, geven wij privė, duo- en groeplessen met het GYROTONIC® methode

Om je zo goed mogelijk te begeleiden, scholen onze docenten zich constant bij. Daardoor kunnen we je goed coachen. Bij de Full Circle Studio Amsterdam leiden we ook gecertificeerde trainers op en is er plek voor stagiairs die de GYROTONIC® Level 1 teacher trainer program volgen.

Proefles

Neem een proefles om een gevoel te krijgen bij onze manier van werken. Wij bieden een proefles aan voor € 17.

Bij directe aanschaf van een 10- urenkaart is de proefles gratis.

GYROTONIC®, GYROTONIC® & Logo, GYROTONIC EXPANSION SYSTEM® en GYROKINESIS® is een geregistreerd trademark van Gyrotonic Sales Corp en is gebruikt met hun toestemming.