Personal Training

In de Full Circle Studio bieden wij Personal training aan. Voor zowel Pilates als Gyrotonic®.

Deze Personal training worden gegeven op speciaal ontwikkelde toestellen, waarbij de intensiteit van de oefeningen hoger is dan bij de oefeningen op de mat. Het voordeel hiervan is dat je sneller resultaat boekt, want één Personal training staat gelijk aan vele groepslessen.

Je kunt veel gerichter trainen voor een doel dat je wilt bereiken of voor een slepende blessure van het overbelaste lichaam die je wilt aanpakken.

Ieder toestel is geschikt voor ieder niveau, welk toestel voor jouw situatie het meest geschikt is bepaal je in overleg.

Reformer

De reformer is een bank waaraan veren bevestigd zijn die ervoor zorgen dat de weerstand op verschillende niveaus kan worden ingesteld. De veren zijn zowel ondersteunend als uitdagend bij het uitvoeren van de Pilates bewegingen.

personal training reformer
personal training cadilac

Cadilac

De Cadilac ziet er uit als een kruising tussen een trapeze en een hemelbed. Dit toestel is geschikt voor verschillende oefeningen zowel zittend , als hangend en liggend. Ook hier is de weerstand op verschillende niveaus in te stellen. De bewegingen op de Cadilac geven extra support en ondersteuning bij de basis-Pilates oefeningen.

Chair

De chair, ook wel wonderstoel genoemd, is een stoel met mogelijkheden. Door de kleine omvang heeft die minder stabiliteit omdat het lichaam op minder plaatsen contact maakt met het toestel. Daardoor vormen de oefeningen een grote uitdaging.

personal training chair

Pully Tower

De Pully tower is een handgemaakt houten toestel met katrollen en gewichten. Het toestel wordt op het lichaam ingesteld, zodat de Gyrotonic® oefeningen heel gericht kunnen worden uitgevoerd.

Wil je 100% aandacht..?

Neem een Personal training

Zeer geschikt voor als je ergens gericht voor wil trainen of een doel wil bereiken

Kosten

Personal Training

€ 70,- per training
5 trainingenkaart € 305,- (3 maanden geldig)
10 trainingenkaart € 575,- (4 maanden geldig)

Alle prijzen >>

Personal Training is altijd op afspraak. Tot 24 uur van te voren kun je zonder kosten deze afspraak verzetten. Zeg je binnen 24 uur af, dan zijn in principe de kosten voor jou tenzij er een vervanger gevonden kan worden voor het door jou gereserveerde tijdstip.