header-gyrok-1920x600-2 - copy
header-gyrok-1920x600-2 - copy

Pilates is een bewegingsmethode waarbij de focus ligt op je geest en lichaam. Het geeft ondersteuning in het dagelijks leven door te werken aan een goede houding . Pilates verstrekt en verlengt je spieren, het helpt je flexibiliteit, coördinatie en je evenwicht te verbeteren.

Pilates kent zes basisprincipes:

  • lichaamshouding
  • correcte bewegingstechniek
  • stabiliteit
  • focus/concentratie
  • vloeiende bewegingen
  • bewuste ademhaling

Rug- gezondheid is onmiskenbaar belangrijk. Vanuit je wervelkolom lopen tussen de wervels door zenuwen.Wanneer je rug stopt met het gebruik van de natuurlijke bewegingen van de  wervelkolom vergroot je de kans op zwakheid door je hele lichaam. Correcte beweging van de rug is belangrijk en effectief bij het gezond houden van je wervelkolom. In de les Healthy back brengen we de natuurlijk bewegingen van de rug terug . Je verstrekt de spieren , herstelt de natuurlijk  flexibiliteit en geeft ruimte in de wervelkolom. Dit heeft effect op de zenuwbanen.

Kennismaking aanbieding

Pilates proefles voor 10 €

Heb je nog nooit een Pilates les gevolgd of wil je graag meer uitleg van de Pilates principes reserveer dan een proefles.

Pilates Healthy Back proefles voor 10 €

Wil je topfit zijn of van een blessure af ?

Begin vandaag en geniet al snel van resultaat!
Professionele trainers - Persoonlijke support - Kleine groepen

Docenten

Alle instructeurs zijn gekwalificeerd en hebben met goed resultaat alle Pilates opleidingen gevolgd. Ze gaan regelmatig naar bijscholing om op de hoogte te blijven van de allerlaatste technieken.

Voor meer informatie over welke methode voor jou het meest geschikt is, neem contact op.

Contact